Survivor All Star 2024 sezonunun heyecanı sona erse de, yarışmanın unutulmaz anları hala konuşulmaya devam ediyor. Yarışmanın en çok gündem olan olaylarından biri, Acun Ilıcalı'nın konseyde sinirden çılgına döndüğü ve sandalye fırlattığı anlar olmuştu. Bu olayla ilgili değerlendirmelerde bulunan eski yarışmacılardan Nagihan Karadere, Ilıcalı'nın öfkesinin ardındaki detayları paylaştı.

"Dedim Adam Herhalde Kalp Krizi Geçirecek"

 Aramızda Kalmasın programında konuk olan Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı'nın o anki öfkesini ve olayın perde arkasını anlattı. Nagihan, konseyde yaşanan gerginlik sırasında Ilıcalı’nın sinirden sandalye fırlatmasına şahit olduğu anı "Kafamı eğdim ve o an var ya, mikrofonumu çıkartıp yürüyüp gitmek istedim. Dedim adam herhalde kalp krizi geçirecek," sözleriyle ifade etti.

"Acun Beyin Şu Hali Tarihte Yoktur"

 Nagihan, Acun Ilıcalı'nın bu denli öfkelendiği anları, "Acun beyin orada delirmesinin sebebi Sercan. Olayların üzerine Sercan, 'Ben bu gidişle finali garantiliyorum' diye espri yaptı. Hepimiz gülmeye başladık ve Acun bey o gülüşümüzü olayın sonucu olarak değerlendirdi. Ama biz aslında Sercan'ın şakasına gülmüştük, olaylara değil," şeklinde anlattı. Nagihan, bu açıklamasıyla olayın farklı bir yönünü ortaya koyarak, Acun Ilıcalı’nın o sırada yanlış anlama yaşadığını belirtti.

Gelinim Mutfakta'nın Beyhan Hanım'ını değişimiyle şaşırttı! Gelinim Mutfakta'nın Beyhan Hanım'ını değişimiyle şaşırttı!

Acun Ilıcalı: "İki Video Göstersem Şok Geçirirsiniz"

 Acun Ilıcalı da bu olayla ilgili daha önce yaptığı bir açıklamada, izleyicilerin ekranda yaşananların yalnızca yüzde 20-25'ini görebildiğini, geri kalanını ise yayıncılık kuralları gereği göstermediklerini belirtmişti. "İki video göstersem şok geçirirsiniz" diyen Ilıcalı, olayın ciddiyetini vurgulamıştı.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı