Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada ikinci bir tanığın ifadesi, olayın aydınlatılmasında kilit rol oynayabilir. Tanık, amca Salim Güran’ın olay günü tarlada olduğu iddiasını yalanlayarak, “Olay günü Narin’in evinin orada gördüm,” dedi. Amcanın HTS kayıtlarında, Narin’in kaybolduğu gün 1 saat 12 dakika içinde Antalya’da yaşayan bir kişiyi 5 kez aradığı tespit edildi ve bu görüşmelerin detayları ekipler tarafından inceleniyor.

Organize Cinayet Şüphesi: Amca Planlayıcı Olabilir

Cinayetin organize bir şekilde işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran uzmanlar, Narin’in cansız bedeninin saklandığı yerde bulunan büyük taşların Nevzat Bahtiyar tarafından tek başına yerleştirilmesinin imkansız olduğunu belirtiyor. Amca Salim Güran’ın bu organize yapının planlayıcısı olabileceği değerlendiriliyor.

5 Yıl Önce Ölen Ablanın Ölümü de Şüpheli

Sakarya'daki patlamadan ilk anlar! Sakarya'daki patlamadan ilk anlar!

Soruşturma derinleştirilirken, Narin’in 5 yıl önce ölen ablası Tülin Güran’ın da ölümüne dair inceleme başlatıldı. Ailenin “merdivenden düştü” ifadesiyle otopsi yapılmadan defnedilen Tülin’in ölümünün yeniden araştırılması için savcılık, hastaneden tüm tıbbi kayıtları talep etti. Gerekirse mezarın açılması da gündeme gelebilir.

Narin Güran cinayetiyle ilgili gözaltındaki 22 kişinin telefon görüşmeleri ve bağlantıları çözüldüğünde, küçük kızın ölümünün arkasındaki sır perdesi aralanabilir. Soruşturma, tüm boyutlarıyla devam ediyor.

Editör: Nehir Durdağı