Görüşmeye damga vuran an! Cumhurbaşkanı Erdoğan bir tek Acun Ilıcalı'ya bunu sordu! Görüşmeye damga vuran an! Cumhurbaşkanı Erdoğan bir tek Acun Ilıcalı'ya bunu sordu!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın bulunabilmesi için arama çalışmaları sürerken, soruşturma derinleşiyor. 

Arama çalışmalarının 11. gününe girilirken, Narin Güran’dan hâlâ bir iz bulunabilmiş değil. Ancak soruşturma kapsamında gözaltılar sürüyor. Narin’in kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturmada, son olarak Tavşantepe Mahallesi Muhtarı olan amcası Salim Güran’ın gözaltına alındığı öğrenildi..Ardından, Narin’in annesi Yüksel Güran da ifadesi alınmak üzere gözaltına alındığı haberi geldi. 

Daha önce Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada, aile bireyleri çapraz sorguya alınmış ve ifadeleri tamamlandıktan sonra anne, baba ve ağabey serbest bırakılmıştı.

Arama çalışmalarına, ısıya duyarlı helikopterler, insansız hava araçları ve su altı arama kurtarma ekipleri de dahil olmak üzere tüm imkânlar seferber edildi. Su altı arama ekipleri, bölgedeki 7-8 metre derinliğindeki kuyularda aramalarını sürdürmesine rağmen henüz bir sonuç alınamadı.

Editör: Nehir Durdağı