Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, merakla beklenen DNA testi sonuçlandı. Narin'in biyolojik ailesiyle ilgili ortaya atılan iddialar, DNA testi sonucuyla netlik kazandı.

Amca Salim Güran'ın İddiaları Çürüdü

Soruşturma kapsamında tutuklanan Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın, küçük kızın biyolojik babası olabileceği yönündeki iddialar, DNA testiyle çürütüldü. Gazeteci Emrullah Erdinç'in edindiği bilgilere göre, yapılan DNA testleri, Narin’in biyolojik ailesinin, kamuoyunda bilinen ailesi olduğunu doğruladı. Bu sonuçla birlikte, amca Salim Güran’ın kızı olduğuna dair spekülasyonlar sona erdi.

Cinayetle İlgili Soruşturma Derinleşiyor

Narin Güran’ın kaybolmasının ardından başlatılan soruşturmada, aracında Narin’in DNA’sı bulunan ve Tavşantepe Mahallesi Muhtarı olan amca Salim Güran, 2 Eylül’de tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 kişi arasında Narin’in anne ve babası da bulunuyor. Gözaltındaki bir zanlı, Salim Güran’ın kendisine Narin’in cansız bedenini verdiğini ve cesedi yok etmesi için 200 bin lira teklif ettiğini itiraf etmişti.

İddialar ve Gerçekler

Cinayetin neden işlendiğine dair çeşitli iddialar sürerken, Narin’in annesiyle amcası arasında bir ilişki olabileceği ve küçük kızın bu duruma şahit olmuş olabileceği iddiası da gündeme gelmişti. Ancak yapılan DNA testi, bu iddiaları da çürüttü.

Narin cinayetiyle ilgili dikkat çeken sözler! Canlı yayında açıkladı: 'Çok sürpriz bir şey yaşanabilir' Narin cinayetiyle ilgili dikkat çeken sözler! Canlı yayında açıkladı: 'Çok sürpriz bir şey yaşanabilir'

Editör: İrem Nur Kaya