Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran’ın vahşi bir cinayete kurban gitmesinin üzerinden 42 gün geçmesine rağmen katil veya katiller henüz bulunamadı. Cesedi kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde bulunan küçük Narin'in cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken, baba Arif Güran, canlı yayında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Güran, kızının katil zanlısı olarak şüphelendiği ismi açıkladı ve kırmızı araba detayı üzerinde durdu.

"Kızımı Avluda Arabaya Koymuşlar"

Arif Güran, A Haber'e yaptığı açıklamalarda, köyde herkesin sessiz kaldığını ve kızının kaybolduğu gün kimsenin bir şey görmediğini belirtti. Baba Güran, kızının öldürülmesiyle ilgili olarak Nevzat Bahtiyar’dan şüphelendiğini söyledi. Güran, "O adam her akşam yanımda oturuyordu, ama bana göre o cani. Yapan da saklayan da odur" dedi.

Kırmızı Araba Detayı

Baba Güran, Nevzat Bahtiyar’a ait kırmızı arabayla ilgili şüphelerini dile getirerek, "Nevzat’ın arabası o gün köyde değildi. Normalde arabayı oğlu kullanıyor, ama o gün Nevzat’ın eline nasıl geçti, kim getirdi?" diye sordu. Bu detayın soruşturmanın aydınlatılmasında kritik bir rol oynayabileceğini belirtti.

Bursa'da İDO feribotunda şok: Tuvalette erkek cesedi bulundu Bursa'da İDO feribotunda şok: Tuvalette erkek cesedi bulundu

"Devlet Gerçeği Ortaya Çıkaracak"

Güran, ailesinden 12 kişinin gözaltına alındığını ve suçlu olanın cezasını çekeceğini ifade ederken, "Devlet bu olayın aslını çıkaracak. Kızımı belki de devlet olmasa hiç bulamayacaktık" dedi. Nevzat Bahtiyar'ın itirafçı olarak anılmasının canını yaktığını söyleyen Güran, soruşturmanın devam ettiğini ve gerçeğin er ya da geç ortaya çıkacağını belirtti.

Editör: İrem Nur Kaya