Fenomenler soruşturması kapsamında tutuklanan Neslim Güngen’in cezaevindeki yaşamına dair çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Bakırköy Cezaevi’nde bulunan Güngen’in, koğuşundaki diğer mahkumlar arasında "hanımağa" olarak anılmaya başlandığı ve burada güçlü durmaya çalıştığı belirtiliyor.

Üniversite Öğrencilerine Destek

Cezaevinde geçirdiği sürede koğuşunda bulunan 3 üniversite öğrencisine sahip çıkan Güngen, onların hesaplarına para yatırarak burs veriyor. Bu yardımsever davranışı, Güngen’e koğuşta "hanımağa" unvanını kazandırdı. Güngen'in yemeklerle ilgili seçici davrandığı, beğenmediği yemekleri yemeyip kantinden kendi seçtiği yiyecekleri aldığı ifade ediliyor.

Cezaevini Detoks Kampı Olarak Görüyor

İnfaz koruma memurlarına sorun çıkarmayan Neslim Güngen’in cezaevini bir detoks kampı gibi gördüğü ve burada yaşamını sakin bir şekilde sürdürdüğü bildirildi. Ancak, cezaevi yönetiminden yalnızca bir telefonla görüşme konusunda uyarı aldığı da öğrenildi. Güngen’in, kızıyla yaptığı telefon görüşmesinde evdeki televizyonların satılması talimatını verdiği iddia ediliyor.

Eski Interpol daire başkanından çarpıcı 'Narin' açıklaması: Asıl sorulması gereken soruyu sormadılar Eski Interpol daire başkanından çarpıcı 'Narin' açıklaması: Asıl sorulması gereken soruyu sormadılar

Zor Koşullara Karşı Mücadele

Güngen'in cezaevindeki ilk günlerinde uzun süre banyo yapma imkanı bulamadığı, saçlarını bulaşık sabunuyla yıkamak zorunda kaldığı ve bu durumun kendisi için zorlu bir deneyim olduğu dile getirildi. Gardiyanlardan şampuan talep eden Güngen, cezaevindeki harcama limitleri nedeniyle bu talebini karşılayamadı.

Editör: Nehir Durdağı