Galatasaray, Roma'nın 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Nicola Zalewski'yi kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Transfer döneminin bitimine 24 saatten biraz daha uzun bir süre kala sarı-kırmızılılar, Roma kulübü ile temaslarını yoğunlaştırdı ve teklifini yeniledi.

Transfer döneminin en çok konuşulan ismiydi: İşte Adrien Rabiot'un  yeni takımı! Transfer döneminin en çok konuşulan ismiydi: İşte Adrien Rabiot'un yeni takımı!

Gün içinde yaşanan gelişmelerle birlikte Zalewski, Galatasaray’ın teklifini reddederek Roma’da kalmaya karar verdiğini açıklamıştı. Ancak, Sports Digitale'in haberine göre Galatasaray, bu karara rağmen geri adım atmadı ve Roma ile bonuslarla beraber toplamda 11 milyon euro'yu aşan bir bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

Galatasaray yetkilileri, transferi tamamlamak için Polonyalı oyuncuyu ikna etmeye çalışırken, henüz oyuncu ile bir mutabakata varamadı.

Nicola Zalewski'nin Galatasaray'a transfer olmak için belirlediği şartlar arasında 3.2 milyon euro yıllık maaş, 500 bin euro imza parası, başarı bonusları, menajerlik ücreti, en az 4 yıllık sözleşme ve 15 milyon euro serbest kalma bedeli bulunuyor. Galatasaray'ın bu şartları karşılamak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor.

Editör: Nehir Durdağı