Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, müzik kariyerinin ardından kendini spor yorumculuğunda buldu. Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Doğan, spor dünyasına adım atarak izleyicileri şaşırttı.

Spor Yorumculuğuna Başladı

Nihat Doğan, Bışar Özbey, Oktay Derelioğlu ve Can Arat ile birlikte 'BTV' isimli YouTube kanalında yayınlanan 'Sözde Futbol' programında spor yorumcusu olarak izleyici karşısına çıkmaya başladı. Galatasaray taraftarı olarak bilinen Doğan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'yu eleştirirken, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Mourinho'ya Sert Eleştiriler

Doğan, programda Mourinho hakkında, "Mourinho çok büyük hocaysa Fenerbahçe’yi yürüyerek çıkaracaktı. İsmail Kartal olsaydı Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ne katılırdı. Mourinho’yu 10. hafta gönderirlerse şaşırmayın" şeklinde yorumlarda bulundu. Bu çıkışı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve Doğan’ın spor yorumculuğu birçok kişi tarafından eğlence konusu oldu.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Türkiye güzeli İdil Bilgen'e şark görevi! Bingöl'e atandı Türkiye güzeli İdil Bilgen'e şark görevi! Bingöl'e atandı

Nihat Doğan’ın spor yorumculuğuna başlaması, sosyal medya kullanıcıları tarafından esprili yorumlarla karşılandı. Kimi izleyiciler bu değişikliği ilginç bulurken, kimileri de Doğan’ın yorumlarını eleştirdi.

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, müzikten sonra spor yorumculuğuna adım attı. Doğan, 'Sözde Futbol' programında Mourinho’yu eleştirerek dikkatleri üzerine çekti.

Editör: İrem Nur Kaya