Borussia Dortmund'un teknik direktörü Nuri Şahin, Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Real Madrid maçı öncesi ilginç bir karar alarak dikkatleri üzerine çekti. Şahin, takımının taktiklerinin açığa çıkmasını önlemek amacıyla Santiago Bernabeu'da antrenman yapmayacaklarını açıkladı. Dortmund, son idmanını Almanya’da gerçekleştirdi ve İspanya'ya bu hazırlıkların ardından hareket etti.

Ancelotti'den Cevap: "Onları Gözetlememize Gerek Yok"

 Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise Nuri Şahin’in bu kararına esprili bir yanıt verdi. İtalyan çalıştırıcı, "Dortmund hakkında her şeyi biliyoruz. Onları gözetlememize gerek yok" diyerek Şahin’in hamlesine karşı rahat tavrını sergiledi.

Mourinho'nun lüks konutu reddedip otelde kalıyor: Geceliği 45 bin TL Mourinho'nun lüks konutu reddedip otelde kalıyor: Geceliği 45 bin TL

Şahin'in Bernabeu Geçmişi

 Nuri Şahin, Real Madrid'e ve Santiago Bernabeu'ya yabancı olmayan bir isim. 2011-2014 yılları arasında İspanyol devinde forma giyen Şahin, bu dönemde Liverpool ve Borussia Dortmund'a kiralanmış, Madrid'de sadece 10 resmi maçta oynamıştı. Şimdi, teknik direktör olarak eski takımı Real Madrid'e karşı mücadele verecek.

 Real Madrid ile Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Santiago Bernabeu'da karşı karşıya gelecek. Maç öncesi yaşanan bu taktiksel manevra ise futbolseverler arasında büyük merak uyandırdı.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı