Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, Sergen Yalçın’ın kendisi hakkındaki eleştirilerine yanıt verdi. Yalçın, Şahin'in Dortmund'un başına geçmesini eleştirerek, "Dortmund'a hoca olmak bu kadar kolay mı?" demişti. Şahin, bu açıklamalara esprili bir dille yanıt vererek, “Güldüm yani, komik buldum. Reyting için söylenmiş şeyler” dedi.

"Değerlerime Aykırı"

 Şahin, Maçkolik ile yaptığı röportajda, "Sergen Yalçın’ın bu sözleri beni güldürdü. Benim felsefeme ters, çünkü bir meslektaşımı eleştirmem. Oyun hakkında konuşulmalı, başarılardan bahsedilmeli” diyerek Yalçın’ın açıklamalarına profesyonelce yaklaşmadığını belirtti.

"Öğrenmek İstiyorlarsa Buyursunlar"

 Şahin, Dortmund gibi büyük bir kulübün kendisini hangi kriterlerle teknik direktör olarak seçtiğini merak edenlerin kulübün departmanlarıyla görüşebileceğini vurgulayarak, kendisinin bu konuda bir sıkıntı görmediğini belirtti.

Sivasspor taraftarı tribünleri boş bıraktı! Sivasspor taraftarı tribünleri boş bıraktı!

Ne Olmuştu?

 Sergen Yalçın, Nuri Şahin’in Dortmund’da teknik direktörlük görevine getirilmesini eleştirerek, Antalyaspor’da başarısız olduğunu iddia etmişti ve bu kadar büyük bir kulübe teknik direktör olmanın zorluğunu sorgulamıştı.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı