3. SAYFA

Okan Paşalı karısı Ahsen Nur Paşalı'ya şiddet uyguladı gözaltına alındı. Serbest bırakılınca tüfekle vurdu

Ankara'dan karısının kaldığı Amasra'ya gelen adam dehşet saçtı. Karısını tüfekle vurdu, kaçarken polis arabasıyla çarpıştı.

Ankara'da 2 çocuk annesi Ahsen Nur Paşalı, kendisine şiddet uygulayan eşi Okan Paşalı'dan şikayetçi oldu.

Okan Paşalı eşini tehdit de ederken göz altına alındı. Ahsen Nur Paşalı da Bartın'ın Amasra ilçesindeki ablasının yanına sığındı.

Okan Paşalı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılınca yanına bir arkadaşını da alarak Amasra'ya geldi. Yol kenarında yürürken gördüğü eşine pompalı tüfekle ateş açtı.

Bacaklarından yaralanan Ahsen Nur Paşalı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Amasra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Otomobille kaçan Okan Paşalı’nın Kastamonu’nun Cide ilçesi girişinde önlem alan polis ekiplerinin dur işaretine uymadığı belirtildi.

Yoluna devam eden Okan Paşalı, ters şeride girerek polis otosuyla çarpıştı. 

Kazanın ardından Okan Paşalı ve yanındaki bir kişi hafif şekilde yaralı olarak gözaltına alındı. Polis otosunda yaralanan bir bekçi ise sağlık ekipleri Cide Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ahsen Nur Paşalı'nın, öğle saatlerinde sosyal medya hesabından video yayınlayıp, "Eşim bana sürekli tehdit mesajları atıyor. Beni öldüreceğini söylüyor, hatta benim ölümümün kurtuluş olacağını, o yüzden kolumdan bacağımdan birini alacağını söylüyor. Haberlere konu olan kadın cinayetlerinden biri olmak istemiyorum. Ölmek istemiyorum, 2 çocuğum var. Çocuklarım babalarının bana şiddet uyguladığına canlı canlı şahitler. Asla çocuklarım eve dönmek istemiyor. Ailemin yanına dönmek istiyorum ama dönemiyorum" dediği ortaya çıktı.