GÖZDEN KAÇMASIN

Ordu'da korkutan kaza: İki otomobil çarpıştı, 4 kişi yaralandı

Ordu'nun Ünye ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi, soruşturma sürüyor.

 Ordu'nun Ünye ilçesinde Liseler Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

 Edinilen bilgilere göre, Fatsa yönüne doğru seyir halinde olan Mustafa A. yönetimindeki 06 BKP 686 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve tali yola dönmek isteyen Mehmet Akif Ö.'nün kullandığı 52 EM 773 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki sürücü de yaralanırken, 52 EM 773 plakalı otomobilde bulunan Mücahit B. ve Emircan T. de kazada yaralananlar arasında yer aldı.

 Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Servis'i araması üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 Kazanın ardından Devlet Sahil Yolu Caddesi'nde trafik, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde sağlandı. Olay yerine gelen çekiciler yardımıyla kazaya karışan otomobiller kaldırıldı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.