SPOR

Osimhen Galatasaray'dan ayrılık iddialarına son noktayı koydu!

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, devre arasında ayrılmayacağını ve sezon sonuna kadar takımda kalmayı hedeflediğini açıkladı.

 Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı golcü Victor Osimhen, devre arasında takımdan ayrılacağına dair iddialara net bir yanıt verdi. Antrenman öncesinde basın mensuplarına konuşan Osimhen, Galatasaray’da kalmaya kararlı olduğunu vurguladı. "Buradan daha iyi bir yerde mutlu olamam. Amacım sezonu burada tamamlamak. Geleceğime sadece ben karar veririm, başkaları değil" dedi.

Galatasaray’a Transfer Süreci ve Okan Buruk’un Rolü

 Osimhen, Galatasaray’a transfer sürecini anlatırken teknik direktör Okan Buruk’un kendisini derinden etkilediğini söyledi. "İlk başta memnun değildim ve 3-4 ay sonra ayrılmayı düşünüyordum. Ancak Okan Buruk ile konuştuktan sonra fikrim değişti. Hem futbolcu hem de bir baba olarak bana hitap etti. Sözleri beni etkiledi ve Galatasaray'ın kalitesini biliyordum. Bu takımda başarılar elde etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Devre Arasında Ayrılacak Mı?

 Devre arasında takımdan ayrılacağına dair çıkan haberler hakkında da konuşan Nijeryalı yıldız, "Burada oynamak benim için büyük bir ayrıcalık. Drogba'nın da burada forma giymesi beni çok motive ediyor. Taraftarın bana olan sevgisini gördükçe mutlu oluyorum. Bu yılı Galatasaray'da tamamlamayı hedefliyorum" dedi.

Icardi Hakkındaki Düşünceleri

 Osimhen, hücum hattındaki partneri Mauro Icardi hakkında da övgü dolu sözler söyledi. "Icardi ve Dzeko çok özel golcüler. Benim için takım her zaman öncelikli. Icardi, bu kulüpte bir efsane. Gol veya asist yapmak önemli, ama her şeyden önce takımın başarısına odaklanmalıyım. Gol krallığı benim önceliğim değil, Galatasaray'ın başarısı için buradayım" şeklinde konuştu.

Sakatlık Durumu

 Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlık hakkında da açıklamalarda bulunan Osimhen, "Kasımpaşa maçında tedbir amaçlı oyundan çıktım. Kulüp doktorlarımız bana çok yardımcı oldu ve bugün takım antrenmanlarına başlıyorum. Milli arada çok çalıştım ve sonraki maçta oynayıp oynamayacağım hocanın kararı" diyerek sözlerini tamamladı.