3. SAYFA

Otel odasında dehşet! Sevgilisini öldürdü,otel mühürlendi

İstanbul'da otel odasında yaşanan dehşet olayda bir kişi sevgilisini darbetti. Darbedilen kadın hayatını kaybederken, ruhsatsız olduğu belirlenen otel ise mühürlendi.

İstanbul Beyoğlu’nda bir otel odasında yaşanan dehşet olayında, Mehmet E. isimli bir kişi, sevgilisi Maıa A.'yı darbederek ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından ruhsatsız olduğu tespit edilen otel ise mühürlendi.

İstanbul Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi'ndeki otelin birinci katında saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayda  edinilen bilgiye göre, Maıa A. ve erkek arkadaşı Mehmet E. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Mehmet E., Maıa A.'yı darbederek ağır yaraladı ve hızla kaçmaya çalıştı. Otel çalışanı Hakan Karaçam, bir süre süren kovalamaca sonucu Mehmet E.'yi yakalayarak polise teslim etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Ancak Maıa A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrasında yapılan incelemelerde, otelin ruhsatsız olduğu belirlendi ve zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüpheli Mehmet E.'nin kaçmaya çalıştığı ve otel çalışanı Hakan Karaçam'ın onu yakaladığı anlar kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.