Edirne'nin Keşan ilçesinde, kiralık otomobilini vermeyen arkadaşını tabancayla vuran Mehmet A., cinayetten önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Erikli köyü sahilinde gece saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda, güvenlik görevlisi olarak çalışan Mehmet A., kiralık otomobili kendisine vermeyen arkadaşı Caner Çiçek'i tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan Mehmet A.'nın, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlar ise dehşet vericiydi.

Kiralık Otomobil Yüzünden Tartıştılar

Olay, mesai sonrası kaldıkları pansiyona dönen Mehmet A. ve Caner Çiçek arasında yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen Mehmet A., Keşan’a gitmek için Caner Çiçek’ten kiralık otomobilini istedi. Olumsuz yanıt alması üzerine otomobile zarar vermeye başlayan Mehmet A. ile Çiçek arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında tabancasını çıkaran Mehmet A., Caner Çiçek'e 3 el ateş etti. Çiçek, başına ve göğsüne isabet eden mermilerle olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından Mehmet A. kaçtı.

Cinayet 3

Sosyal Medya Paylaşımı Dikkat Çekti

Cinayetin ardından Mehmet A.'nın sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Mehmet A., öldürdüğü arkadaşı Caner Çiçek ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak "Ölüm var, ödün yok" ve "Hayata korkusuzca bakanlar ölümden de korkmazlar" yazmıştı. Bu paylaşım, olayın soğukkanlılıkla işlendiğini gösterir nitelikteydi.

Cinayet 1

Jandarma Zanlıyı Arıyor

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Caner Çiçek’in cenazesi otopsi için Edirne Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma, kaçan Mehmet A.'nın yakalanması için geniş çaplı bir arama başlattı.

Yol tartışması kanla bitti! Baba Kemal Veli Akyaka, oğlu Durmuş ve gelini Ruhan Akyaka av tüfeğiyle öldürüldü Yol tartışması kanla bitti! Baba Kemal Veli Akyaka, oğlu Durmuş ve gelini Ruhan Akyaka av tüfeğiyle öldürüldü

Editör: İrem Nur Kaya