Narin cinayetiyle ilgili dikkat çeken sözler! Canlı yayında açıkladı: 'Çok sürpriz bir şey yaşanabilir' Narin cinayetiyle ilgili dikkat çeken sözler! Canlı yayında açıkladı: 'Çok sürpriz bir şey yaşanabilir'

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasının ardından yürütülen soruşturma derinleşirken, olayla ilgili gözaltı sayısı 23'e ulaştı. Adli tıp ön raporuna göre, Narin'in boynunda boğma izine rastlandı, 15 gün boyunca suda kaldığı ve ayağında kırık olduğu tespit edildi.

Narin'in Acı Sonu: 19 Gün Sonra Bulundu

Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni, jandarma ekipleri tarafından 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Narin kızımızın cansız bedeni bulundu. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Vali Zorluoğlu: "Çuvala Konup Dere Kenarına Bırakılmış"

Diyarbakır Valisi Zorluoğlu, olayın detaylarına ilişkin açıklamasında, küçük kızın öldürüldükten sonra bir çuvala konularak dere kenarına getirildiğini ve suya yerleştirilip, üzerinin dallar ve taşlarla örtüldüğünü belirtti.

Editör: İrem Nur Kaya