GÜNDEM

Özgür Özel’den sert tepki: "Bebeklerin ölümüne neden olan çetenin peşini bırakmayacağız"

Özgür Özel, yenidoğan bebeklerin ölümüne neden olan sağlık sistemindeki çeteyle ilgili sert açıklamalarda bulundu ve soruşturmanın sonuna kadar sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

 CHP Grup Başkanı Özgür Özel, sağlık sistemindeki açıkları kullanarak çıkar sağlayan bir çetenin, yenidoğan bebeklerin ölümüne sebep olduğunu belirterek sert bir açıklama yaptı. Özel, söz konusu çetenin, yargı mensuplarını bile tehdit edebilecek kadar tehlikeli olduğunu vurguladı ve soruşturmanın sonuna kadar sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

"Gözünü Para Hırsı Bürümüş Alçaklar"

 Özgür Özel, sağlık sistemi üzerinden çıkar sağlamaya çalışan bu çetenin bebeklerin sağlığını hiçe sayarak ölümlerine neden olduğunu ifade etti. "Bu soruşturma nereye kadar gidiyorsa gitmeli, kime uzanıyorsa uzanmalı. Para uğruna gözünü kan bürümüş bu alçakların canına okunmalıdır" dedi.

Özel’den Adalet Çağrısı

 Açıklamalarında, çetenin sağlık sistemini kötüye kullanarak hem halkın sağlığını tehlikeye attığını hem de adalet sistemine tehdit oluşturduğunu belirten Özel, adaletin sağlanması için gereken her türlü adımın atılması gerektiğini vurguladı.