3. SAYFA

Polis memuru tartıştığı eşini vurup 112'yi aradı: Burçin Sevgi Telli öldü

Kastamonu'da bir polis memuru, eşi Burçin Sevgi Telli'yi tartışma sonrası beylik tabancasıyla öldürdü.

Kastamonu’da bir polis memurunun evde tartıştığı eşini beylik tabancasıyla vurarak öldürmesi, Türkiye’de giderek artan kadın cinayetlerine bir yenisini daha ekledi. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru E.T., şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi Burçin Sevgi T.'yi, çıkan tartışma sonrası silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından polis memuru 112’yi arayarak eşini öldürdüğünü itiraf etti.

Şiddetli Geçimsizlik Ölümle Sonuçlandı

Olay, Kastamonu’nun Saraçlar Mahallesi Ankara Caddesi'nde meydana geldi. E.T. ile eşi Burçin Sevgi T. arasında uzun süredir geçimsizlik olduğu iddia edildi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle E.T., beylik tabancasını kullanarak eşine ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Burçin Sevgi T., olay yerinde hayatını kaybetti. 1 çocuk annesi olan genç kadının ölümü, çevrede büyük bir üzüntüye neden oldu.

Katil Zanlısı Polisi Aradı

Eşini öldürdükten sonra paniğe kapılan E.T., hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak eşini öldürdüğünü bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Burçin Sevgi T.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Cinayet zanlısı polis memuru E.T. ise meslektaşlarına teslim oldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından Burçin Sevgi T.'nin cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kadın Cinayetleri Gündemde

Türkiye’de kadın cinayetlerinin dur durak bilmeyen artışı, toplumda derin bir endişe ve üzüntü yaratmaya devam ediyor. Burçin Sevgi T.'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı ve adli süreç yakından takip ediliyor.