İstanbul
Parçalı az bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GENEL Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden caniye Casperlar çetesi sahip çıktı

Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden caniye Casperlar çetesi sahip çıktı

Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti’ye, “Casperlar” çetesi sahip çıktı. Çetenin skandal açıklamaları ve detaylar haberimizde.

Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden ve 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti’ye “Casperlar” adlı çete sahip çıktı. Çete, sosyal medya üzerinden skandal açıklamalar yaparak devleti hedef aldı.

“Casperlar” adlı çete, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti’ye hapiste destek olacaklarını ve polislere kötü muamele gerekçesiyle şikayette bulunacaklarını duyurdu. Çete, “Sizde memur, bizde kardeş bitmez” ifadeleriyle tehditler savurarak, polis katili Geçti’nin yanında olduklarını belirtti.

Çetenin, 31 Ağustos’ta Bahçelievler Devlet Hastanesi’ne yapılan saldırıda da yer aldığı ortaya çıktı. Motosikletle gerçekleştirilen bu saldırının, Daltonlar ve Casperlar çeteleri arasındaki hesaplaşma nedeniyle yapıldığı öne sürüldü. Yunus Emre Geçti'nin bu saldırıda kullanılan motosikletleri temin ettiği açıklandı.

Casperlar çetesi, Geçti’nin gözaltında kötü muamele gördüğünü iddia ederek, İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvuracaklarını bildirdi. Çetenin açıklamasında, "Yunus Emre'nin avukatlık ve cezaevindeki bakımlarını biz üstleniriz. Kimseye ihtiyacımız yok." ifadeleri yer aldı.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *