Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan e-Nabız açıklaması! Katar’a satılacak mı? Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan e-Nabız açıklaması! Katar’a satılacak mı?

 İstanbul Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde sabah saatlerinde görev yapan bir polis memuru, bıçaklı saldırıya uğradı. Kimliği henüz açıklanmayan bir şahıs, polis memuruna yavaşça yaklaşarak bıçakladı. Saldırı sonrasında kaçan saldırgan, kısa süre içinde yakalandı. Yaralanan polis memuru hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırganın Videosu Gündem Oldu

 Olayın ardından saldırganın daha önce çektiği bir video sosyal medyada dolaşıma girdi. Videoda saldırgan, polislerle yaşadığı bir tartışmayı anlatıyor ve "O polisi düelloya davet ediyorum. Orada kalabalık ve silahlılardı. Bir şey diyemedim ama teke tek, erkek erkeğe kavga etmek isterim" ifadelerini kullanıyor. Bu video, saldırının planlı olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

Polis Memurunun Durumu

 Yaralanan polis memurunun tedavisinin hastanede devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayın yankıları sürerken, saldırganın neden böyle bir eylem gerçekleştirdiği konusunda soruşturma devam ediyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı