GÖZDEN KAÇMASIN

Polisle dakikalarca pazarlık yaptı ama sonuç değişmedi

Bursa'da polisle dakikalarca pazarlık yapan sürücü, 101 promil alkollü çıktı. Trafik cezasından kurtulmak için her yolu deneyen sürücü, karakola götürüldü.

 Bursa'da trafik polislerinin alkol denetimine takılan bir sürücü, cezadan kurtulmak için dakikalarca polisle pazarlık yaptı. Ancak tüm çabalarına rağmen, alkolmetreyi üfleyince 101 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

 Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, trafik polisleri şehir genelinde alkol uygulaması gerçekleştirdi. Denetim noktasını fark eden bir sürücü, ceza almamak için ara sokağa yöneldi. Ancak bu kez de karşısında yine polisleri buldu. Araçtan inen sürücü, yaklaşık 15 dakika boyunca polislerle pazarlık yapmaya çalıştı. Polisin net tavrı karşısında çaresiz kalan sürücü, sonunda alkolmetreyi üflemeyi kabul etti.

"5. Kez Yakalanıyorum" Diyerek Üflemek Zorunda Kaldı

 Polis ekiplerine "Abi, 5. kez alkollü yakalanıyorum" diyen Selçuk Ö., polislerin “Üflemeyi reddedersen 2 yıl ehliyetin gider” uyarısı üzerine alkolmetreyi üfledi. Bu sırada yanına gelen bir arkadaşı, “Ben üfleyeyim, bana ceza yazın” diyerek durumu kurtarmaya çalıştı. Ancak ekiplerden, “Bizim muhatabımız sürücü” yanıtını aldı.

Alkolmetrede 101 Promil Çıktı, "Allah Kahretsin" Dedi

 Sonunda alkolmetreyi üfleyen Selçuk Ö., 101 promil alkollü çıkınca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı ve “Allah kahretsin” diyerek tepki gösterdi. Tekrar üflemek istese de bu talebi kabul edilmedi. Selçuk Ö.'ye cezai işlem uygulanırken, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.