SPOR

RAMS Başakşehir, Celje deplasmanında mağlup oldu!

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde Celje’ye yenilerek grupta puansız kaldı. Teknik direktör Çağdaş Atan, maçta kırmızı kart gördü.

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz RAMS Başakşehir, ikinci hafta karşılaşmasında Slovenya ekibi NK Celje’ye deplasmanda konuk oldu. Başakşehir, sahadan 5-1'lik ağır bir yenilgiyle ayrılarak gruptaki ikinci maçında da puanla tanışamadı. Karşılaşmada, Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, hakeme yaptığı itirazlar nedeniyle kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi NK Celje, henüz 5. dakikada Tamar Svetlin’in attığı golle 1-0 öne geçti. Ardından 30. dakikada Ivan Brnic ve 34. dakikada Svit Seşlar’ın golleriyle farkı açan Celje, ilk yarıyı 3-0’lık skorla önde tamamladı.İkinci yarının hemen başında, Celje 51. dakikada Armandas Kucys ile bir gol daha buldu ve skoru 4-0’a taşıdı. Temsilcimiz Başakşehir, 75. dakikada Dimitris Pelkas’ın attığı golle farkı 3’e indirdi. Ancak Celje’nin golcüsü Kucys, 2 dakika sonra tekrar sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının beşinci golünü attı ve maçı 5-1’e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, mücadele bu skorla tamamlandı.

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, skorun 5-1’e gelmesinin ardından hakeme yaptığı yoğun itirazlar nedeniyle kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bu sonuçla birlikte RAMS Başakşehir, grupta henüz puan elde edemedi. İlk hafta maçında Avusturya ekibi Rapid Wien’e de 2-1 mağlup olan turuncu-lacivertli ekip, iki maç sonunda sıfır puanda kaldı. Başakşehir, bir sonraki maçında zorlu Kopenhag deplasmanına gidecek.