Eski haber spikeri Reha Muhtar, evinde düşüp beyin kanaması geçirmiş, hastaneye kaldırılıp entübe edilmişti.

Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, 15 yaşındaki oğlu Poyraz'a ulaşamayınca oğlunu şarkıcı Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu'nun kaçırdığını ve alıkoyduğunu ileri sürmüştü.

Ali Koç'tan düğünde Acun Ilıcalı'nın eşi Çağla Altunkaya'ya uyarı: Doğru düzgün konuş Ali Koç'tan düğünde Acun Ilıcalı'nın eşi Çağla Altunkaya'ya uyarı: Doğru düzgün konuş

Poyraz da bir video paylaşıp annesinin yanına dönmek istemediğini, kaçırılmadığını ve babasının evinde mutlu olduğunu açıklamıştı.

Ayşe Nazlı Yumlu, suskunluğunu bozdu ve sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Günlerdir yazılanları ve söylenenleri Poyraz ile şaşkınlık içinde izliyoruz. Kendi evinde oturan ve sadece babasını ziyarete giden bir çocuğun kaçırılması kadar saçma bir şey olamaz, zaten evinde olduğu açıkça belli.

Poyraz doğduğu günden beri beni ablası ve kardeşi olarak biliyor, bu durum hep böyle kalacak. O da benim kardeşim ve ailem, kan bağı ya da soyadımız aynı olsun ya da olmasın. Kalbi kötü olan insanların bunu anlaması zaten imkansız.

Ben daha 1 yaşındayken Reha Muhtar benim babam olmak istemiş, ona 'baba' dememi istemiş ve beni öz kızı gibi büyütmüştür.

Ailemizle ilgili hiçbir şey bilmeyen insanların Poyraz'ı daha fazla üzmeye hakkı yoktur. Biraz empati ve saygı lütfen.

15 yaşındaki bir çocuğun yaşadığı korkuları ve endişeleri anlamak yerine, iğrenç yorumlarıyla kötü niyetlerini gösteren kişiler için ilahi adalete güveniyorum."

Editör: Gürel Yurttaş