Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın yüksekten düşerek yoğun bakıma kaldırılmasının ardından eski eşi Deniz Uğur, oğluna ulaşamadığını belirterek çarpıcı iddialarda bulundu. Uğur, Muhtar'ın ilk eşi şarkıcı Nilüfer Yumlu'nun, oğulları Poyraz'ı kendisine vermediğini ve kaçırdığını öne sürdü.

Deniz Uğur'dan Şok İddia: "Oğlumu Kaçırdılar!"

Deniz Uğur, sosyal medyada yayınladığı bir videoda, Reha Muhtar'ın hastaneye kaldırıldığını öğrendiğini ve o andan itibaren oğluna ulaşamadığını belirtti. Uğur, "Sabah bana telefon geliyor. 'Reha Muhtar yoğun bakıma kaldırıldı’ diye. Çocuğuma ulaşamıyorum, nerede olduğunu bilmiyorum. Hastaneye gidiyorum, bana deniyor ki 'Ayşenaz ile Nilüfer Poyraz’ı aldı ve hastaneden çıktılar.' Onlara ulaşmaya çalışıyoruz. Poyraz’ı teslim etmeyeceklerini söylüyorlarmış," ifadelerini kullanarak, şarkıcı Nilüfer ve kızını suçladı.

Türkiye güzeli İdil Bilgen'e şark görevi! Bingöl'e atandı Türkiye güzeli İdil Bilgen'e şark görevi! Bingöl'e atandı

Avukatından Sert Açıklama: "Çocuk Kaçırma Suçlamasıyla Şikayet Ediyoruz"

Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, şarkıcı Nilüfer Yumlu ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu hakkında çocuk kaçırma suçlamasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. Altun, Reha Muhtar’ın hastaneye kaldırılmadan önceki gece alkol aldığını ve çocuğun itirazlarına rağmen araba kullanmaya çalıştığını iddia etti. Avukat, "Çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın," şeklinde bir yanıt aldıklarını ifade ederek, bu durumu Türk kamuoyunun vicdanına bıraktıklarını söyledi.

Savcılığa Suç Duyurusu Yapıldı

Deniz Uğur, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Naz Yumlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Dilekçede, Poyraz hakkında Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'ye kayıp ihbarı yapıldığı da belirtildi. Olayın ardından gözler, adli makamların vereceği karara çevrildi.

Editör: İrem Nur Kaya