Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da oynayan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, hayranlarının gönlünde taht kuracak bir harekete imza attı. Kendisini görünce gözyaşlarına boğulan bir taraftarı bulmak için X (eski Twitter) hesabından çağrıda bulunan Portekizli yıldız, taraftarına ulaşmak için takipçilerinden yardım istedi.

Ronaldo'nun Arayışı Sosyal Medyada Gündem Oldu

 Ronaldo, Al Nassr formasıyla kendisini görüp ağlayan genç bir taraftarın videosunu paylaşarak, "Onu arıyorum. Vereceğiniz herhangi bir bilgi için minnettar olurum" notunu düştü. Bu duygusal çağrı, kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve binlerce etkileşim aldı. Hayranları, Ronaldo’nun bu samimi arayışını desteklemek için paylaşımları hızla yayarak aranan taraftarın bulunması için adeta seferber oldu.

Galatasaray, Türkiye ve Avrupa'da zirveye oturdu! Galatasaray, Türkiye ve Avrupa'da zirveye oturdu!

Sosyal Medyada Ronaldo'ya Büyük Destek

 Dünyanın en sevilen futbolcularından biri olan 39 yaşındaki Ronaldo'nun bu jesti, hayranlarından alkış toplarken, davranışı futbol dünyasında takdirle karşılandı. Ronaldo’nun paylaşımı sosyal medyada hızla yayıldı ve etkileşim yağmuruna tutuldu. Taraftarlar, bu özel hayranın bulunması için birbirine destek olurken, Ronaldo'nun bu hareketi futbolseverler arasında büyük bir hayranlık uyandırdı.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı