Suudi Arabistan Pro Lig'in 7. haftasında Al Nassr, deplasmanda Al Shabab ile karşılaştığı mücadelede nefes kesen bir son yaşandı. Konuk ekip, yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun 90+7. dakikada attığı penaltı golüyle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Laporte İle Başlayan, Ronaldo İle Bitiren Zafer

 Karşılaşmanın ilk golü, 69. dakikada Aymeric Laporte'un ayağından geldi ve Al Nassr, deplasmanda öne geçti. Ancak Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Al Shabab, 90. dakikada Al Nassr'lı Ali el-Hasan'ın talihsiz bir şekilde kendi kalesine attığı golle beraberliği sağladı. Tam maçın uzatmalara gitmesi beklenirken sahneye Cristiano Ronaldo çıktı. 90+7. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Portekizli yıldız, takımına 3 puanı getirdi.

Son Dakikada Kırmızı Kart

 Al Nassr'da Mohamed Simakan, maçın son anlarında 90+12. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Buna rağmen Al Nassr, üstünlüğünü koruyarak galibiyeti hanesine yazdırmayı başardı.

Fenerbahçe Başkan Yardımcılığı görevine yeni isim getirildi! Fenerbahçe Başkan Yardımcılığı görevine yeni isim getirildi!

 Bu sonuçla Al Nassr puanını 17'ye yükseltirken, Al Shabab 12 puanda kaldı. Al Nassr, bir sonraki maçında AFC Şampiyonlar Ligi'nde İran temsilcisi İstiklal ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Al Shabab ise Suudi Pro Lig'deki bir sonraki maçında Al Orubah'a konuk olacak.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı