Sakarya'nın Geyve ilçesinde Sakarya Nehri'nde bulunan erkek cesedinin, 5 gündür kayıp olan 68 yaşındaki Recep Demir'e ait olduğu belirlendi. Baba ve oğlu Tevfik Can Demir'den (29) 16 Ekim'den beri haber alınamıyordu.

Beton aracının çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti Beton aracının çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Sabah Saatlerinde Bulundu

 Olay, sabah saat 07.00 sıralarında Geyve Kızılkaya Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Nehirde hareketsiz bir bedeni fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ekipleri, AFAD ve jandarma sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sonucu sudan çıkarılan cesedin Recep Demir’e ait olduğu tespit edildi.

Kayıp Baba ve Oğul

 Recep Demir ve oğlu Tevfik Can Demir, 16 Ekim'den bu yana kayıptı ve haklarında herhangi bir kayıp ihbarı yapılmamıştı. Baba Demir’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, oğlu Tevfik Can Demir'e ulaşılabilmesi için arama çalışmaları sürüyor.

Borç Detayı

 Olayla ilgili yapılan ilk incelemelerde, baba ve oğlun maddi zorluklar yaşadığı ve bir miktar borçlarının olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı