Samsun'da trafikte anlaşmazlık yüzünden saldırıya uğrayan aile darp edildi ve araçlarının camı kırıldı. Otomobilde bulunan 6 aylık bebek ve annesinin ağlamaları kameralara yansırken olayla ilgili gözaltı alınan 1 kişi tutuklandı, 1 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'un Kavak ilçesi Üçhanlar Mahallesi Samsun- Ankara Karayolu üzerinde önceki gece saat 01.30 sıralarında meydana gelen olayda seyir halindeki iki otomobil arasında trafik anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Seyit O.Ö., Latif Ö. ve Kamuran Ö. tekme ve yumruklarla tartıştıkları kişinin aracına saldırmaya başladı. Aracın camlarını tuzla buz eden saldırganlar, karşılarındaki kişiyi de darbederek tehdit ve hakaretlerine devam etti.Korkudan şoka giren kadın "Bebeğim var benim" sözleriyle feryat etti.

Elazığ’da otomobil  yayaya çarptı! Sıdıka Gül yaşamını yitirdi Elazığ’da otomobil yayaya çarptı! Sıdıka Gül yaşamını yitirdi

Durumu gören çevredeki sürücüler, araçlarını durdurarak olaya müdahale etti ve tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Bölgeye ise polis ekipleri sevk edildi.

Darp edilen ailenin şikayeti üzerine olayla ilgili A.R.Ö. ve oğlu Y.Ö. Kavak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Kavak Adliyesine sevk edilen Y.Ö. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Kavak Çocuk Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilirken, babası A.R.Ö. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: Nehir Durdağı