SPOR

Samsunspor'dan Fenerbahçe maçı öncesi: "Arkayı Fenerleyelim"

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, milli ara sonrası Fenerbahçe ile oynayacakları maçı kazanmak istediklerini belirtti.

 Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, milli ara sonrası oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Samsunspor’un sahaya galibiyet için çıkacağını vurgulayarak, geçmişte Fenerbahçe’yi farklı mağlup ettikleri maçları hatırlattı.

"Samsun, Fenerbahçe Maçını Dört Gözle Bekliyor"

 Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe maçının Türkiye’de büyük ilgi göreceğini belirterek, "Fenerbahçe, Türkiye'nin büyük takımlarından biri. Biz de bu maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Samsunspor’un planlı ve başarılı bir çalışmanın sonucu olarak buraya geldiğini göstermek istiyoruz. Milli aradan sonra takımın daha oturmuş bir yapıda sahaya çıkacağını ve taraftarın desteğiyle güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum" dedi. Yıldırım ayrıca, stadyumun tamamen dolacağını ve Samsun şehrinin bu maçı heyecanla beklediğini ifade etti.

"Arkayı Fenerleyelim"

 Yıldırım, geçmişte Samsunspor’un Fenerbahçe’ye karşı aldığı galibiyetlerden bahsederek, "Bizim tarihte Fenerbahçe’yi dörtlediğimiz maçlar olmuştu. O dönem minibüsçüler arasında 'Arkayı Fenerleyelim' esprileri çıkardı. Şimdi bu espri, taraftarlar arasında yeniden yayılmaya başladı" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'ye Mi Yatacağım?"

 Geçen sezon Fenerbahçe karşısında aldıkları sonuçla ilgili eleştirilere de yanıt veren Yüksel Yıldırım, "Benim olduğum yerde ne maç satılır ne de verilir. Amerika’da yetişmiş bir insanım, Türkiye’deki şike söylentilerine karşı yıllarca sesimi çıkardım. Geçen sezon Fenerbahçe’den puan aldım diye beni hedef gösterdiler. Biz sahaya çıkıp Fenerbahçe’yi yenmeye çalışacağız. Samsunspor olarak hedefimiz her maçı kazanmak ve Türk futbolunda yarışan takımların artmasına katkı sağlamak" dedi.

 Yıldırım, Fenerbahçe ile oynayacakları maçta Beşiktaş maçından çok daha iyi bir performans sergilemek istediklerini belirterek, sahada güçlü bir mücadele ortaya koyacaklarının altını çizdi.