GÜNDEM

Şanlıurfa'da keleşle yol kesip baba ve 4 çocuğunu vurdu

Şanlıurfa Siverek'te silahlı kavga: Bir otomobile açılan ateşte baba ve 4 çocuğu yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olay sırasında bir otomobile açılan ateş sonucu baba ve dört çocuğu yaralandı. Vatandaşların cep telefonlarıyla kaydedilen saldırı anı ise sosyal medyada yankı uyandırdı.

Uzun Namlulu Silahlar Kullanıldı

 Olay, Siverek'in Abdalağa Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yaşandı. Bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışma kısa sürede şiddetlendi ve silahların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü. Kavgada kimliği belirsiz kişiler, uzun namlulu silahlarla bir otomobile ateş açtı. Otomobilde bulunan Medet K. (38) ve çocukları Emine, Sude Naz, Menesa ve Nur Fidan K. yaralandı.

3 Kişi Gözaltına Alındı

 İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hızla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Baba ve çocuklarının tedavisi devam ederken, olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri, olayın nedenini ve failleri tespit etmek amacıyla geniş çaplı soruşturma başlattı.

 Bu tür olayların önlenmesi için bölgede güvenlik önlemlerinin artırılması çağrıları yapılıyor. Yaşanan saldırı, ilçede büyük bir endişeye neden oldu.