Narin Güran cinayetinde şok detaylar: Aile müzik sesiyle dinlemeleri engellemeye çalışmış Narin Güran cinayetinde şok detaylar: Aile müzik sesiyle dinlemeleri engellemeye çalışmış

Amasya'da yaşayan şehit polis memuru Bülent Ay'ın eşi Neslihan Ay, kızına ev kiralamak isterken dolandırıcıların hedefi oldu. İnternet üzerinden bulduğu ev için 54 bin lira havale eden Ay, dolandırıldığını anlayınca büyük bir üzüntü yaşadı. Olayla ilgili emniyet birimleri harekete geçti.

Kızına Ev Kiralamak İsterken Büyük Kayıp

Amasya Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı olan Neslihan Ay, Ankara'da üniversitede okuyan kızına ev kiralamak amacıyla bir internet sitesinde beğendiği evi tutmak için sözde ev sahibiyle iletişime geçti. Güven sağlayan dolandırıcı, Ay'dan 3 aylık kira bedeli olarak 54 bin lira talep etti. İstenilen tutarı havale eden Ay, daha sonra dolandırıldığını fark etti. Şüphelinin tekrar para istemesi üzerine şüphelenen Ay, şüpheliye ulaşamayınca polise başvurdu.

"Şehit Çocuğunun Parasını Yiyecek Kadar Kötü..."

Neslihan Ay, yaşadığı mağduriyeti şu sözlerle dile getirdi: "Şehidin çocuğunun parasını yiyecek kadar kötü insanların olduğunu görmek insanı dehşete düşürüyor. Telefonlar açılmıyor, verdiğim adreste öyle bir bina dahi yok. Polise ve siber suçlara başvurdum, dolandırıcının yakalanması için çalışma başlatıldı."

 Olayla ilgili emniyet birimleri soruşturmayı sürdürüyor. Vatandaşlar, benzer dolandırıcılık olaylarına karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı