Trabzonspor'un efsane teknik direktörlerinden Şenol Güneş, "Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası" kapsamında Trabzon'a gelen eski futbolcularla bir araya geldi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen yemekte, Trabzonspor'un çeşitli dönemlerde formasını verdiği futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş ve Asbaşkan Zeyyat Kafkas ile buluştu.

Şenol Güneş: "Kulübü Yaşatan İnsanlardır"

 Yemekte bir konuşma yapan Şenol Güneş, Trabzonspor'un uzun dönemde vurgu yaparak, kulübe katkı veren herkese teşekkürlerini iletti. Güneş, "Kurulduğumuz günden bugüne kadar güzel başkanlar, hocalar, oyuncular geldi. Herkes bu kulübün büyümesi için görev yaptı. Emekleri için çalışıyoruz. Bugün de Zeyyat Bey, Başkanımız Ertuğrul Doğan ve yönetimin kurulumuna temsilen bizimle birlikte teşekkür etti. Ben de teknik direktör olarak, daha önce de oyuncu olarak bu kulüpte görev yaptım, birçoğunuzla birlikte çalıştım. Sizlerin, bizlerin ve nicelerinin ölümü var. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaşayanlara ise Allah'tan uzun ömürler diliyorum" şeklinde konuştu.

Zeyyat Kafkas: "Bu Değerli Mirası Devam Ettiriyoruz"

 Asbaşkan Zeyyat Kafkas ise yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un efsane isimlerine olan minnettarlığını dile getirdi. Kafkas, "Öncelikle burada sizlerle birlikte olmayı korumayı ifade etmek isterim. Bizler bugün bu gören saygı görevi yapıyorsak, bu koltuklar bu kadar değerliyse bu efsaneyi yapan ve devam ettiren sizler sayesindedir. Bu bilinçle bu kiliseyi devam ettiriyoruz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Fenerbahçe, Samsunspor maçı için antrenman devam ediyor Fenerbahçe, Samsunspor maçı için antrenman devam ediyor

Efsanelerle Buluşma Trabzon'da Büyük İlgi Gördü

 Yemek hareketi, Trabzonspor camiasında büyük ilgi gördü. Eski futbolcular ve yöneticileri arasındaki samimi sohbetler, geçmişin güzel anılarını canlandırdı. Bu tür etkinliklerinde, Trabzonspor'un derin geçmişini ve camiasının içindeki birlik gücünün güçlendiği ifade edildi.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı