Trabzonspor’un, Portekiz ekibi Braga’dan 2.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Serdar Saatçı, Trabzon’a gelerek açıklamalarda bulundu. Genç savunmacı, altyapısında yetiştiği Beşiktaş’ı hedef alan sözleriyle dikkat çekti. “Daha önceden bildiğim bir lig. Tarifsiz duygular içerisindeyim. Beşiktaş’tan buraya geldim. Daha büyük bir kulübe geldim,” diyen Serdar, Braga’da edindiği tecrübelerle Trabzonspor’da kendini en iyi şekilde göstereceğini ifade etti.

“Avni Aker Ruhunu Geri Getireceğiz”

Serdar Saatçı, Trabzonspor’un hedefleri doğrultusunda önemli katkılar yapmayı amaçladığını belirterek, “İnşallah eski Avni Aker ruhunu geri getiririz. Beşiktaş maçında da 90 dakika elimizden gelenin en iyisini yapacağız, taraftarımızı üzüntülü göndermeyeceğiz,” dedi.

Serdar Saatçı’nın Kariyeri

UEFA cezasını resmen açıkladı! Fernando Muslera'ya şok ceza UEFA cezasını resmen açıkladı! Fernando Muslera'ya şok ceza

21 yaşındaki stoper, Beşiktaş altyapısında yetiştikten sonra 2022 yazında 2 milyon euro bedelle Braga’ya transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon Braga formasıyla 27 maça çıkan Serdar, bu sezon ise sadece 1 kez sahada yer aldı. Trabzonspor ile 4+1 yıllık anlaşma imzalayan genç savunmacı, artık bordo-mavili formayla mücadele edecek.

Serdar’ın Beşiktaş’tan Trabzonspor’a geçişi ve yaptığı açıklamalar, özellikle siyah-beyazlı camiada tepkiyle karşılandı. Trabzonspor taraftarları ise genç oyuncunun performansını merakla bekliyor.

Editör: Nehir Durdağı