Rize'deki heyelan vatandaşları korkuttu Rize'deki heyelan vatandaşları korkuttu

 ATV ekranlarında yayınlanan ve Oktay Kaynarca'nın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında, eski milli futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın hakkındaki soru büyük yankı uyandırdı. Yarışmanın son bölümünde, başarılı yarışmacı Çağrı Uslu, 500 bin TL değerindeki soruya doğru cevabı bildiği halde cevap vermemeyi tercih ederek 300 bin TL ile yarışmadan ayrıldı.

Yarışmacının Kararı Şaşırttı

 Teker teker ilerleyerek 300 bin TL değerindeki onuncu soruyu başarıyla cevaplayan Çağrı Uslu, büyük ödüle bir adım daha yaklaştı. Ancak 500 bin TL’lik soruya geldiğinde oldukça kritik bir karar verdi.

500 Binlik Soruda Sergen Yalçın Detayı

 Yarışmanın 11’inci sorusu, futbol dünyasının yakından tanıdığı Sergen Yalçın'ın tam adıyla ilgiliydi. "Eski milli futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın tam adı nedir?" şeklindeki sorunun doğru cevabı "Ali Rıza Sergen Yalçın" idi. Çağrı Uslu, doğru cevabı bildiğini belirtse de büyük riske girmemek adına 300 bin TL’lik ödülü alarak çekildi.

 Bu dikkat çekici an, izleyiciler arasında geniş yankı buldu. Yarışmacının doğru bildiği bir soruyu yanıtlamadan çekilmesi sosyal medyada da tartışmalara neden oldu.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı