Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıya ilişkin soruşturmayı sürdürüyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırının failleri olduğu düşünülen şüphelilerin yakalandığını açıklarken, Akın’ın saldırı sonrası verdiği ilk ifade de kamuoyuna yansıdı.

Gaziantep'te çete üyeleri sokağa inip tehditler savurdu! 57 suç kaydı var ama hala serbest! Gaziantep'te çete üyeleri sokağa inip tehditler savurdu! 57 suç kaydı var ama hala serbest!

Akın: "Fenerbahçe’nin Başarısı İçin Yorum Yaptım"

Serhat Akın, ifadesinde, Fenerbahçe ile ilgili yaptığı yorumların ve eleştirilerin tamamen kulübün başarısı için olduğunu vurguladı. Akın, sosyal medya üzerinden hakaret ve küfürlere maruz kaldığını, YouTube kanalı üzerinden yapılan bazı yayınlarda ise kendisinin hedef gösterildiğini belirtti. Akın, 4 yorumcunun ismini vererek bu kişilerin kendisini hedef aldığını ileri sürdü. Ancak, Ersin Düzen bu isimleri açıklamayarak, konunun ilerleyen günlerde daha netleşeceğini belirtti.

Fenerbahçe'ye Kırgın Olduğunu Söyledi

Serhat Akın, Fenerbahçe yönetiminin, sosyal medyada maruz kaldığı hakaret ve tehditlere karşı bir adım atmadığını dile getirerek, kulüp yetkililerine kırgın olduğunu ifade etti. Akın, "Yapılan hakaret ve tehditleri engellemek için herhangi bir çaba gösterilmedi" dedi.

Editör: İrem Nur Kaya