POLİTİKA

Şevval Sam konseri için milyonlar ödemişti: Cemil Tugay bakanlıktan yardım istedi

Şevval Sam'a konser vermesi için 5 milyon 300 bin lira ödeme yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, körfezin temizlenmesi için bakanlıktan yardım istedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Şevval Sam ile anlaşan ve 2 saatlik konser için ünlü sanatçıya 5 milyon 300 bin TL ödeme yapacağı öne sürülen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, körfezin temizliği için bakanlıktan yardım istedi.

Belediyenin 4. faz çalışmaları ve yağmur ayrıştırmaları için müdahalelerin devam ettiğini belirten Tugay, "Biz kendi bildiğimiz yolda yürüyoruz. Dip taraması için de arkadaşlarımız hazırlık yapıyor. Biz belediyemizin gücüyle yapabildiğimiz her şey yapacağız ve bir sonuç alacağımıza da inanıyoruz.

Bütün dünya bilecek

Bakanlık seyir mi edecek, göstermelik işler mi yapacak, yoksa gerçekten katılacak mı bu hep beraber göreceğiz. Yani yapmazlarsa yapmayacaklarını bütün İzmir bütün Türkiye bütün dünya bilecek. Burası onların hizmet etmek zorunda olduğu bir şehir. Zahmet olacak ama onlar da katkılarını versinler" diye konuştu.