Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Fatih Portakal duyurdu: "Kulağıma geleni aynen söylüyorum" Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Fatih Portakal duyurdu: "Kulağıma geleni aynen söylüyorum"

 Ankara'da polis memuru Şeyda Yılmazşehit eden Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, olay sırasında Yılmaz'ın polis olduğunu fark etmediğini savunarak, kasıtlı olarak suç işlemediğini iddia etti. Mahkemede tutuksuz yargılanma talebinde bulunan Geçti, yaşananları detaylandırdı.

"Polis Olduklarını Görmedim"

 Geçti, olay anını şöyle anlattı: "Evime doğru giderken, hasımlarım yolda bana saldırdı. O esnada sivil bir araç geldi. Silah sesleri duyuldu ve ben sol kolumdan yaralandım. Annemin çığlıklarını duydum. Bir varilin arkasında silahın ucunu görünce, oraya doğru iki el ateş ettim. Polis olduklarını fark etmedim, üniformayı sonradan kamera kayıtlarında gördüm."

"Kasten Suç İşlemedim, Tutuksuz Yargılanmak İstiyorum"

 Olayın ardından kaçmayıp bekçilere teslim olduğunu söyleyen Geçti, silahı yerden aldığını ve kadının polis olduğunu fark etmediğini belirtti. "Kasten suç işlemedim, diğer yaralıları da ben vurmadım. Tutuksuz yargılanmamı talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, mahkemenin Geçti'nin talebini nasıl değerlendireceği merak konusu.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı