Yeni sezonun başlamasıyla birlikte televizyon dünyasında erken final haberleri peş peşe gelmeye başladı. Önce Kötü Kanve Kör Nokta, ardından ise iddialı yapımlar arasında gösterilen Taş Kağıt Makas dizisinin ekran macerasının sona ereceği duyuruldu. Reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamayan bu üç yapım, kısa sürede final kararı almak zorunda kaldı.

Kötü Kan ve Kör Nokta İçin Final Kararı

Müge Anlı videolarıyla tanınmıştı! Cinsiyet değiştiren Melikhan Sağlam'ı görenler tanıyamıyor Müge Anlı videolarıyla tanınmıştı! Cinsiyet değiştiren Melikhan Sağlam'ı görenler tanıyamıyor

Her hafta cuma akşamları ekrana gelen, oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen ve Zafer Algöz gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kötü Kan dizisi, reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamayınca final yapma kararı aldı. Bu gelişme gündemdeyken, başrollerini Rabia Soytürk ve İsmail Ege Şaşmaz'ın paylaştığı Kör Noktadizisi için de benzer bir karar verildi.

Taş Kağıt Makas da Erken Veda Ediyor

İddialı yapımlar arasında gösterilen Taş Kağıt Makas dizisi de ne yazık ki reytinglerde başarılı olamadı. Uğraş Güneş'in yazdığı, Volkan Keskin'in yönettiği dizinin kadrosuna bu sezon Hande Doğandemir ve Uraz Kaygılaroğlu gibi popüler isimler katılmıştı. Ancak bu takviyeler de izleyici ilgisini yeterince artırmayınca, dizi 19. bölümde final yapma kararı aldı.

Editör: İrem Nur Kaya