MAGAZİN

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya evleniyor!

Sihirli Annem dizisinde "Çilek" karakteriyle tanınan Zeynep Özkaya, erkek arkadaşından evlilik teklifi aldı. Sosyal medya bu sürprizle çalkalandı.

2000'li yılların sevilen dizisi Sihirli Annem'de canlandırdığı Çilek karakteriyle hafızalarda yer eden Zeynep Özkaya, erkek arkadaşı Oğulcan Can'dan aldığı evlilik teklifiyle gündeme geldi. Güzel oyuncu, bu özel anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

"Hayatımın Şokunu Yaşadım"

Zeynep Özkaya, doğum günü sürprizi beklerken aldığı evlilik teklifi karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. O anlara dair görüntüleri "Hayatımın şokunu yaşadım, doğum gününe geldim sanarken olanlara bak. İnanılmaz mutluyum, inanılmaz. Çok mutlu olalım aşkım benim" notuyla paylaştı.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

26 yaşındaki Özkaya'nın bu sürpriz anları, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yıllardır "Çilek" karakteriyle tanınan oyuncuya gelen yorumlar arasında, "Sen ne ara büyüdün?" gibi nostaljik ve şaşkınlık dolu ifadeler dikkat çekti.

Zeynep Özkaya'nın mutluluğu, çocukluk yıllarından beri takip eden hayranlarını da duygulandırdı. Sizce, çocuk yıldızların büyümesi ve hayatlarındaki bu tür dönüm noktaları, eski izleyiciler için nasıl bir his yaratıyor?