DÜNYA

Simpsonlar kehanet sezonunu açtı! İşte 2025'in ilk kehaneti

The Simpsons çizgi dizisi geçmişten bugüne tahminleriyle adından söz ettiriyor. Şimdi de 2025 yılı kehanetleri ortaya çıktı.

The Simpsons çizgi dizisi geçmişten bugüne tahminleriyle adından söz ettiriyor. Kehanetleriyle gündem olan fenomen dizi bu kez de 2025 yılı için tahminde bulundu.

THE SIMPSONS'A GÖRE 2025 YILINDA NELER YAŞANACAK?

Simpsonlar'ın 2025 yılı için yaptığı tahminler arasında küresel enflasyon krizi, ABD ile Çin arasında nükleer çatışma riski ve Donald Trump’ın 2024 seçimlerinde tekrar başkan seçilmesi bulunuyor. Ayrıca, dizide Trump’ın ardından ABD başkanlık koltuğuna bir kadının oturacağı da öngörülüyor.

BÜYÜK FELAKET GELİYOR

Bir diğer dikkat çekici tahmin ise, önümüzdeki yıllarda Exploration Inc. adlı bir şirketin insanları gezegenin kolonileştirilmesi için uzaya göndereceği oldu. Ancak bu süreçte, çevresel bir felaketin ortaya çıkacağı ve insanların bu tehlikeden korunmak amacıyla bir kubbe inşa edeceği de dizinin senaryosunda yer alıyor.

Dizinin dikkat çeken kehanetleri Türkiye ve dünya genelinde hayranları tarafından da ilgi ile takip ediliyor. Daha önceki tutan tahminleri de göz önünde bulundurulduğunda, Simpsonlar'ın geleceğe dair öngörülerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merakla bekleniyor.