İstanbul Avcılar'da, bir kişi birlikte yürüdüğü sevgilisine sokak ortasında yumrukla saldırdı. Olay, dün akşam saatlerinde Firuzköy Bulvarı'nda yaşandı ve güvenlik kamerasına yansıdı.

Tartışma sırasında erkeğin attığı yumrukla sendeleyen kadın, saldırganın peşinden yürümeye devam etti. Bir süre sonra kaldırımda oturan kadına bir kez daha yumruk atan saldırgan, kadının çığlık atmasıyla çevredeki esnafın müdahalesi üzerine olay yerinden kaçtı.

Bursa’da esrarengiz ölüm: 2 çocuk babası evinin önünde ölü bulundu! Bursa’da esrarengiz ölüm: 2 çocuk babası evinin önünde ölü bulundu!

Istanbul Da Sokak Ortasinda Kadina Yumruklu 18450076 3472 M

Kadın, saldırganın sevgilisi olduğunu belirterek iyi durumda olduğunu ve evine gitmek istediğini söyledi. Bunun üzerine esnaf, kadına evine gidene kadar eşlik etti.

Istanbul Da Sokak Ortasinda Kadina Yumruklu 18450076 3727 M

Olayla ilgili polis ekiplerinin inceleme başlattığı öğrenildi.