SPOR

Süper Lig ekibinde fatura teknik adama kesildi!

Konyaspor, teknik direktör Ali Çamdalı ile yollarını ayırdı. Gaziantep FK mağlubiyetinin ardından yeni teknik direktör arayışına başlandı.

 Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, teknik direktör Ali Çamdalı ile yollarını ayırdı. Son olarak Gaziantep FK’ya karşı deplasmanda 3-1 mağlup olan Konyaspor'da bu ayrılık kararının alınmasında, alınan başarısız sonuçların etkili olduğu iddia ediliyor. Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, yeşil-beyazlı ekip Çamdalı ile yolları resmen ayırdı.

Talihsiz Sakatlık

 Ali Çamdalı, Gaziantep FK karşılaşması öncesinde antrenmanda sol aşil tendonundan sakatlanmış, maça koltuk değnekleriyle çıkmak zorunda kalmıştı. Konyaspor'un başında ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan Çamdalı, Nisan 2023’te başladığı görev süresi boyunca 14 maça çıktı ve 4 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetlik bir performans sergiledi.

Konyaspor’un Süper Lig Performansı

 Konyaspor, Trendyol Süper Lig’de geride kalan 10 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak toplam 11 puan topladı ve 11. sıraya yerleşti. Bu süreçte rakip filelere 11 gol gönderen yeşil-beyazlılar, kalesinde ise 16 gol gördü.

 Yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Konyaspor’un, önümüzdeki haftalarda takımın başına kimin geçeceği merakla bekleniyor.