İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki Semih Çelik'in Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i öldürmesi tüm Türkiye’yi dehşete düşürdü. Olayla ilgili A Haber’e açıklamalarda bulunan Semih’in annesi Hafize Çelik, yaşananların ardındaki gerçekleri paylaştı.

Bakanlık duyurdu: Ünlü zeytinyağı markasında hileli madde tespit edildi Bakanlık duyurdu: Ünlü zeytinyağı markasında hileli madde tespit edildi

"İkbal, oğlumu rahat bırakmadı"

Anne Hafize, oğlunun zihinsel sağlık sorunları yaşadığını vurgulayarak, "Oğlum böyle bir şey yapacak biri değildi. Hastaydı, sürekli doktor gezdirdim. Ama İkbal, onu hiç rahat bırakmadı, sürekli aradı," dedi. Bu durumun Semih’in ruh hali üzerindeki etkisini de ifade etti.

'Videoyu görmelerine rağmen önlem almadılar!

Hafize Çelik, İkbal’in ailesini de defalarca uyardığını aktardı: "Oğlumun gönderdiği 'Gözlerini oyacağım' videosunu görmelerine rağmen önlem almadılar. Ben, onların evleriyle değil çocuklarıyla ilgilenmelerini söyledim.

Geçmişte de intihar etmeye kalktılar!

Anne Çelik, Semih ve İkbal’in geçmişte birlikte intihar etme planları yaptığını belirtti: "Semih, 3 yıl önce intihar girişiminde bulundu. İkbal de geçen yıl intihar etmeye kalkıştı. İkisi de ciddi sorunlar yaşıyordu." Bu trajik olay, Hafize Çelik’in gözünden daha derin bir anlayış kazandı.

Editör: Emine Koç