İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi MAGAZİN Tahliye sonrası Kerimcan Durmaz sessizliğini bozdu!

Tahliye sonrası Kerimcan Durmaz sessizliğini bozdu!

Kerimcan Durmaz, 'yasa dışı bahse teşvik' suçlamasıyla tutuklanmasının ardından tahliye edildi. İlk paylaşımında "Bu süreçten çok şey öğrendim" dedi.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, 'yasa dışı bahse teşvik' suçlamasıyla 8 Ocak'ta tutuklanmasının ardından dün görülen duruşmada tahliye edildi. İstanbul 23'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşen duruşmada, Durmaz hakkında verilen tahliye kararı yakınları tarafından sevinçle karşılandı.

"Bu Sürecin Benden Götürdüklerini Tedavi Etmem Lazım"

Tahliye olduktan sonra sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yapan Kerimcan Durmaz, yaşadığı sürecin kendisinde derin izler bıraktığını belirtti. Videolu mesajında, "Bu sürecin benden götürdüğü ve bana getirdiği çok şey oldu. Getirdiklerini konuşmak için önce götürdüklerini tedavi etmem lazım. Biraz zamana ihtiyacım var" dedi.

Durmaz, özgürlüğüne kavuşmasının ardından ailesi ve yakınlarıyla hasret giderdiğini belirterek, "Annem, babam, arkadaşlarım ve ablalarımla inanılmaz bir özlem içerisindeydim. Dün geceden beri ayrılamadık. Kopamıyoruz. Size de çıktığımı ve iyi olduğumu duyurmak için bu paylaşımı yapmak istedim" ifadelerini kullandı.

1 Yıl 3 Aydan 5 Yıl 3 Aya Kadar Hapis Talebi

Kerimcan Durmaz, 'zincirleme şekilde yasa dışı bahse teşvik' suçundan 8 Ocak'ta tutuklanmıştı. Hakkında 1 yıl 3 aydan 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası talep edilen Durmaz, ilk duruşmada tahliye edilerek cezaevinden çıktı.

Mahkeme süreci devam eden Durmaz'ın sosyal medyadaki paylaşımı, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Ünlü fenomenin yaşadıkları ve gelecekteki planları merak konusu olmaya devam ediyor.

Sürecin Ardından İlk Mesaj: Zamana İhtiyacım Var

Sosyal medya fenomeni, yaşadığı deneyimin kendisine kattıkları ve kaybettirdikleriyle yüzleşmek için zamana ihtiyacı olduğunu ifade etti. 

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *