SPOR

Taraftarlar sokağa indi! 'Ali Koç istifa'

Fenerbahçeli taraftarlar, kulübün son yıllarda yaşadığı başarısızlıklara tepki göstererek, Başkan Ali Koç ve yönetiminin istifasını talep etmek için Yoğurtçu Parkı'nda yürüyüş düzenledi.

Fenerbahçeli taraftarlar, kulübün 6 yıldır kupa alamaması ve son derbi mağlubiyetinin ardından Başkan Ali Koç ve yönetiminin istifasını talep ederek, Yoğurtçu Parkı'nda protesto yürüyüşü düzenledi. Taraftarlar, 'Ali Koç istifa, Yönetim istifa' sloganlarıyla tepkilerini dile getirdi.

Protesto yürüyüşünü organize eden "Until The Grave" taraftar grubu, Yoğurtçu Parkı'nda Fenerbahçeli taraftarlarla bir araya geldi. Başkan Ali Koç ve yönetimden memnun olmayan taraftarlar, çeşitli pankartlar açarak tepkilerini dile getirdi.

Taraftarlar, "Söylesene başkan, ne oldu sözlerin, koskoca Fener'i, Ne hâle getirdin?" ve "Ali Koç başkan, Fenerbahçe perişan" sloganlarıyla yönetimi eleştirdi. Ali Koç’un göreve geldiği günden bu yana kulübün sportif başarı elde edememesine yönelik eleştirilerini dile getiren taraftarlar, istifa çağrısını hep bir ağızdan haykırdı.

Yürüyüşe katılan taraftarlar, Yoğurtçu Parkı'ndan Fenerbahçe Stadyumu’na yürümek istedi ancak polis ekipleri bu yürüyüşe izin vermedi. Protesto, polis müdahalesi nedeniyle Yoğurtçu Parkı çevresinde sona erdi.