Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, bu yıl tam yedi ilde müzikseverlerle buluşarak coşkulu bir final yaptı. İzmir İzfaş Fuar Alanı’nda gerçekleşen son durakta, Megastar Tarkan ve Türk rap müziğinin efsanevi ismi Ceza sahne aldı, binlerce İzmirlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Tarkan'dan Unutulmaz Performans

Tarkan, yedi yıl aradan sonra çıkardığı "Kuantum 51" albümünden şarkılarıyla İzmir’de sahneye çıktı. Albümden "YO", "Darmaduman" ve "Müteşekkir" gibi şarkılarını seslendiren Tarkan, "Dudu", "Gül Döktüm Yollarına" ve "Kuzu Kuzu" gibi unutulmaz hitleriyle de coşkuyu doruğa çıkardı. İzmirli hayranlarının yoğun ilgisi üzerine ikinci kez sahneye çıkan Tarkan, turnenin final konserinde büyük bir mutluluk yaşadığını belirtti.

Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı'nın evliliği sonrası dikkat çeken paylaşım! Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı'nın evliliği sonrası dikkat çeken paylaşım!

Ceza ile Rap Müziğin Zirvesi

Fanta Fest’in açılışını yapan Ceza, İzmir’de en sevilen parçaları "Sus Pus" ve "Yerli Plaka"nın yanı sıra, yeni albümü "Yatay Zeka"dan "Maytap" ve "Sonu Yok" şarkılarını seslendirdi. Ceza, İzmir’e olan sevgisini dile getirerek, festivalin her zamanki gibi harika geçtiğini ve kalabalığın enerjisinden çok etkilendiğini söyledi.

Fanta Fest'in Bilançosu: 420.000 Müziksever, 4500 Km Yol

1 Ağustos’ta İstanbul’da başlayan Fanta Fest, yedi şehirde toplamda 420.000 müzikseverle buluştu. Her durakta büyük coşkuyla karşılanan festival, toplamda 4500 km yol katederek müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına taşıdı. Fanta Fest’in bu yılki finali, İzmir’deki unutulmaz performanslarla taçlandı.

Editör: Sinan Saygı