SPOR

TFF, Türkiye-Karadağ maçı öncesinde önemli uyarılar yaptı

TFF, Türkiye A Milli Takımı'nın Karadağ ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi maçının stadyum kapılarının 3 saat önce açılacağını duyurdu.

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta 11 Ekim Cuma günü saat 21.45'te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Karadağ ile karşılaşacak. Maç öncesinde stadyum kapıları, 18.45’te açılacak. TFF, seyircilerin girişlerde sorun yaşamamaları için erken gelmelerini önerdi. Ayrıca, stadyum çevresindeki yolların trafiğe kapatılacağı belirtilerek, taraftarların toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edildi.

Maç sonrası seferler uzatılacak

Toplu taşıma bilgileriyle ilgili olarak, maç gününde SAMULAŞ tramvay ve otobüs hizmetleri ile seyircilerin stadyuma ulaşımını sağlaması gerektiği vurgulandı. Tüm toplu ulaşım araçları, maç sonrası geç saatlere kadar sefer düzenleyecek. Stadyuma sadece Passolig kartı ile alınmış biletle giriş yapılabileceği ve gişelerin 22.30'a kadar açık olacağı bildirildi. Cep telefonuyla giriş yapacak seyircilerin, telefonlarının ışığını maksimum seviyeye ayarlamaları gerektiği belirtildi. Araçla gelecekler içinse, stadyuma yalnızca TFF tarafından düzenlenen araç kartı olan araçların kabul edileceği, diğer araçların stadyuma yaklaşım yollarına sokulmayacağı uyarısı yapıldı.