GÖZDEN KAÇMASIN

The Elite Model Of Türkiye yarışmasında su skandalı!

The Elite Model Of Türkiye yarışmasında su ikramı yapılmaması ve modellik kriterlerine uymayan adaylar, organizasyonun ciddiyetini sorgulattı. Tepkiler büyüyor.

 Bayrampaşa'daki Windsor Otel'de düzenlenen The Elite Model Of Türkiye yarışmasında yaşanan su skandalı, büyük tepki topladı. Yarışma esnasında davetlilere su dahil hiçbir ikramda bulunulmaması, organizasyonun ciddiyeti ve kalitesi hakkında soru işaretlerine yol açtı. Bu yıl hayatını kaybeden organizatör Erkan Özerman'ın "masaj" skandalıyla gündeme gelen yarışmada, Aydın Güler'in "kemer sıkma politikası" eleştiri oklarının hedefi oldu.

İkram Krizi ve Tepkiler

 Basın mensuplarının ve davetlilerin etkinlikte ikram yapılmamasına yönelik tepkileri hızla büyüdü. Windsor Otel Yönetim Kurulu Üyesi Cem Özboyacı, organizasyonun otelden ikram hizmeti almadığını belirterek durumu açıklamaya çalışsa da, bu açıklama memnuniyetsizliği dindirmedi.

Modellik Kriterleri ve Kalite Tartışmaları

 Yarışmanın dikkat çeken bir diğer sorunu, modellik kriterlerine uymayan adayların podyumda yer alması oldu. Jüri üyeleri, adayların standartlara uymaması nedeniyle puanlama yaparken zor anlar yaşadı. Bu durum, yarışmanın profesyonelliği konusunda eleştirileri artırdı ve organizasyonun güvenilirliği tartışmaya açıldı.

 Özge Ulusoy'un sunuculuğunu yaptığı yarışmada yaşanan bu skandallar, organizasyonun geleceği hakkında ciddi şüpheler doğurdu.