Simpsonlar, geçmişte pek çok gerçek olayın önceden tahmin edilmesiyle bir anda popüler oldu.

Covid-19'u, FaceTime'ı, akıllı saatlerin çıkışını, kripto paraları, Donald Trump'ın ABD'ye başkan olmasını ve birçok farklı olayı öngörmesiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü dizinin yeni kehaneti yine herkesi şaşırtacak.

KAMALA HARRIS'I DE BİLDİLER

35 sezondur devam eden The Simpsons'ın tahmin ettiği son olay, ABD Başkanı Joe Biden'ın 2020 seçimlerinde Trump'a karşı Demokrat Parti'nin adayı olarak Kamala Harris'i desteklemesiyle gerçekleşti. Dizinin Mart 2000'de yayınlanan 11. sezonunun 17. bölümü Bart to the Future'da, Lisa isimli karakter ABD başkanı olarak tasvir ediliyor.

Eğer Kamala Harris seçimleri kazanırsa, ABD'nin ilk kadın başkanı olacak ve bu, dizinin kehanetlerinin bir kez daha doğrulayacak.

Türk Aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu açıklandı! Türk Aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu açıklandı!

KAMALA HARRIS VE LISA ARASINDAKİ BENZERLİKLER

Dizinin belirtilen sahnesinde Harris ile Lisa arasında çarpıcı benzerlikler bulunuyor. Dizideki Lisa'nın başkan olarak yemin ettiği sırada Harris'le neredeyse aynı kıyafeti giydiği görülüyor. Her iki karakter de inci küpe, inci kolye ve mor bir takım elbise giymesi dikkat çekti.

Bu benzerlik, sosyal medya kullanıcılarının The Simpsons'ın bir kez daha doğru tahminde bulunduğunu düşünmelerine yol açtı. Bir kullanıcı, ikilinin fotoğrafını paylaşarak "Simpsonlar yine iş başında" notunu düştü.

Editör: İrem Nur Kaya