Türk Hava Yolları'nın (THY), Pakistan'ın ulusal havayolu şirketi Pakistan Uluslararası Havayolları'nı (PIA) satın almak için ilgisini resmen ortaya koyduğu öne sürülmüştü. 

Pakistan Maliye Devlet Bakanı Ali Pervaiz Malik, Pakistan hükümeti ile THY arasında PIA'nın satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söylemişti. Pakistan'ın Uluslararası Para Fonu (IMF) programını tamamlamasının eşiğinde olduğunu belirten bakan, bu gelişmenin ülkeye küresel finans kuruluşlarıyla yeni fırsatlar sunacağını aktarmıştı. 

7. kattan aşağı düşen Pelda Üzel  yaşamını yitirdi! 7. kattan aşağı düşen Pelda Üzel yaşamını yitirdi!

Türk Hava Yolları (THY), Pakistan Havayolları'nı almak için bir görüşmelerin bulunmadığını belirterek  iddialar hakkında açıklamada bulundu. 

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Ortaklığımızın Pakistan Uluslararası Havayolu'nu almak için görüşmelerde bulunduğuna yönelik olarak muhtelif yayın organlarında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Ortaklığımızın bu yönde bir girişimi bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur" ifadelerini kullandı. 

Editör: Nehir Durdağı